woensdag, maart 25, 2009

Quest 140 verkocht.

De titel zegt alles al. Na een paar biedingen te hebben ontvangen heb ik de Quest verkocht. Op die manier was er nog tijd over om van alles te regelen. Het aantal bieders viel tegen, ik denk dat ze waren afgeschrikt door de foto van de voorkant van de Quest. Dat is jammer want je ziet de schade alleen als je goed oplet. Bovendien is alleen de lak beschadigd, na overspuiten ziet hij er weer als nieuw uit. Deze schade heb ik opgelopen toen ik achterop de Quest van een vriend van mij botste. De neus deukte even licht in en de schade was er.

Als het goed gaat breng ik aanstaande zaterdag de Quest naar Velomobiel waar hij een controle beurt krijgt. Er gaan nieuwe banden op en het het originele voortandwiel wordt weer teruggeplaatst. De nieuwe eigenaar krijgt bovendien een setje reflectiesctickers voor als hij de Quest laat spuiten. Heel verstandig wacht hij daar nog even mee tot hij aan de Quest gewend is.

Gisteren ben ik lekker naar Dordrecht en terug gefietst. Het weer zag er aanvankelijk nogal dreigend uit, maar dat viel reuze mee. Van de tegenwind (5Bft) heb ik toch geen last en de regen bleef beperkt tot een paar spetters.

102Km

2 opmerkingen:

Wim Schermer zei

Hi Eduard,
Je hebt inderdaad gelijk dat je je Quest niet voordelig hebt gepresenteerd. Als je een paar stappen achteruit had gedaan was de schade minder goed zichtbaar geweest. Uiteraard moet je deze schade wel vermelden in je advertentie. Ik blijf wel van mening dat als de Quest was gespoten, je de kosten daarvan royaal zou hebben terugverdiend.
Groeten,
Wim

DeMart zei

Ben benieuwd naar de nieuwe. Ook weer geel?