woensdag, juni 27, 2007

Quest en Panorama


Vandaag heb ik een rustig fietstochtje naar Dordrecht en terug gereden. Gisteravond had ik de moer van de achteras wat aangetrokken in de hoop dat het gekraak dat ik de laatste tijd hoor minder zou worden. Aanvankelijk leek het erop dat het was gelukt maar op de terugrit was het weer als vanouds. Misschien moet ik de as er maar eens uit halen en het lagervet vervangen.

Ik ben ook weer begonnen met de tweede poging om een stroomlijnkap te maken. Hopelijk heb ik voldoende van mijn eerste poging geleerd om het nu wel in een keer goed te doen. de foto's volgen nog.

Vorige week is mijn blog in de Panorama vermeld als winnaar van de my mobile blog wedstrijd. Eerst had ik geen enkel idee wie mijn hiervoor had opgegeven, later bleek dat mijn zus Eveline de dader was. Ik verwachtte eigenlijk een sterke stijging van het aantal bezoekers van mijn weblog maar dat is tot nu toe uitgebleven. Sterker nog, het zijn er sindsdien alleen maar minder geworden. Misschien komt dat alsnog wanneer de Panorama eenmaal in de wachtkamers bij dokter en tandarts komen te liggen. Nu maar hopen dat ik de prijs (een Sony Eriksson telefoon) ook nog een keer krijg.

Het wieler evenement van afgelopen zondag is alsnog niet doorgegaan. Er bleken te weinig aanmeldingen te zijn binnengekomen. Gelukkig had ik het het op Mart zijn website kunnen lezen anders had ik daar zondagmorgen voor de kat zijn viool gestaan. Ik vond al dat de organisatie weinig had gedaan om er een wedstrijd element in te brengen. Het was bijvoorbeeld veel leuker geweest als wielrenners per gereden rondje werden gesponsord. Nu leek het nogal saai te worden om acht uur lang rondjes te fietsen.


vandaag 102 km in 36km/uur, totaal 13623km

2 opmerkingen:

DeMart zei

Ook ik had een flinke stijging in hits verwacht als link op jouw pagina :-) Dat blijft vooralsnog ook uit :-(
Overigens woon ik op minder dan 1 km van de wielerbaan.

ligfries zei

Meldingen op ligfiets.net of op de mailinglijst hebben wel duidelijk effect op bezoekersaantallen. Kennelijk toch erg doelgroep gevoelig!
Wat het kraken betreft, je kunt ook je achtervering smeren. Dat is ook een goede kandidaat om oorzaak van het gekraak te zijn.